Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Reservere bord i Strandbaren?

Du kan booke bord både til lunsj og for en 3 - retters middag på kveldstid via vår bordbestillingsløsning

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. 

Strandbaren er åpent fra helga 5.-7.februar, og holder åpent helgene fremover. Fra 26.mars og frem til søndag 4.april (påsken) er det åpent hver dag.

Vi har mulighet for gruppebestilling alle dager, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no for booking. 

Fra 14.mai har Strandbaren åpent hver dag til ca ut september. 

Ved bordbestilling til lunsj vil dere kunne velge fra en a la carte meny, og har dere bestilt bord på kvelden, serveres en fast treretters meny til kr. 580,- per pers, så fremt vi ikke har noe spesielt opplegg. 

Følg oss gjerne på vår facebookside for event og konserter fremover! 

 

11.-13.feb: Kjærlighet til mat 

Tradisjonen tro arrangerer vi "Kjærlighet til mat" i forbindelse med morsdag og Valentines - kanskje et godt julegavetips til din kjære? 
Velkommen til en helg med ekstra fokus og innblikk i de fantastiske råvarene, fra de flinke folka som tilbereder dem. 
Fredag 11.februar kl. 19.00: 
Vi får besøk av bryggerimester Wolfgang Lindell fra E.C.Dahls bryggeri og Sturla Gabrielsen fra Stokkøy Bryggeri, og kvelden byr på ølsmaking av flere spennende sorter øl. Kjøkkenet byr på egenprodusert spekemat og lokale oster og snacks så vi blir "middagsmette". 
Kr. 650,- (Ølsmaking og mat)
Lørdag 12.februar kl.13.30: 
Vi tilbyr en flereretters skalldyrslunsj med foredrag om råvarene - kamskjell, sjøkreps, hjerteskjell, kråkeboller (med forbehold om råvaretilgang) tilberedt på ulike måter av vårt kjøkken. Vår egen "skalldyrekspert" Roar Svenning forteller røverhistorier ispedd fakta om artenes opprinnelse, fangst og tilberedning. 
Kr. 750,- (Drikke kommer i tillegg) 
Lørdag 12.februar kl.19.00:  
Smaken av Italia! Vår nye kjøkkensjef Luca Ferrari fra Lombardia byr på italienske spesialiteter - selvfølgelig med produkter fra vårt håndtverksbakeri Stokkøy Bakeri hvor Genny fra Rimini og Nicola fra Puglia regjerer. 
Kr. 650,- (Drikke kommer i tillegg) 
Pris per natt i dobbeltrom: 
Kr. 1500,- inkl frokost. 
Det er mulig å melde seg på hele eller deler av helga. 
Pakkepris for to personer hel helg: 
Kr. 6100,- (Fullpris: 7.100,-)

23.april: Moddi i Strandbaren 

MODDI

Visesanger. Bustehode. Pilegrim. Miljøforkjemper. Når Pål Moddi Knutsen går på scenen, vet du aldri helt hvilken versjon av senjaværingen du får. Uansett vet du at du kan forvente både storslagen musikk, smittende engasjement og en glødende tilstedeværelse.

 

Konsertstart ca. 21.30 - billettpris kr. 300+gebyr. Billett bestiller du her. 

Om du ønsker middag før konserten, bestill bord her. 

Om du ønsker overnatting kan du booke rom her. 

 

Moddi – en artist som som like gjerne opptrer med symfoniorkestre som alene med kassegitaren. Snart kommer Bråtebrann, hans første album på norsk siden spellemannvinnende Kæm va du? fra 2013. På Bråtebrann har Moddi vendt hjem til Senja, et sted som har forandret seg fullstendig fra universet han selv har pleid å synge om. Bråtebrann handler om å bli voksen i en tid hvor alt endrer seg like raskt som en selv.

Moddi selv begynner også å bli voksen. Denne sommeren gikk han som pilegrim fra Oslo til Trondheim, en 643 kilometers vandring alene med gitaren. Underveis skrev han sanger inspirert av landskapet, menneskene, stillheten og sporene etter kristendommens tusenårige historie i landet vårt. Resultatet ble urfremført under to utsolgte konserter i Nidarosdomen. Med én fot i den store verden og den andre hjemme på Senja befinner Moddi seg alltid i spenn mellom det hjemmekjære og det søkende, det intime og det spektakulære, det sjarmerende og det ubehagelige. De siste årene har dette manifestert seg i samarbeider med alt fra Kringkastingsorkesteret til det lokale smelteverket, fra Fretex til palestinske barnekor – med en letthet og selvfølgelighet som vitner om en av de aller mest allsidige artistene vi har i Norge i dag.

no
Bestill
Spesialtilbud
0