Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Overnatting

I vårt SUB-hus tilbyr vi overnatting i såkalte SUB-lugarer. Hver lugar har sin egen stil og innredning, eget bad og overbygd veranda. SUB-lugarene har hotellrom standard og frokost er inkludert i prisen. 

På Sjøsenteret har vi flersengsrom med felles bad. Oppredde senger og frokost er inkludert i prisen. Her har du mulighet for å lage egen mat på et enkelt te-kjøkken. 

Om du ønsker å ha et  lengre ferieopphold for deg og familien, kan vi anbefale leie av et av våre kysthus,  alle i 5 - 10 min gange fra stranda, og med flott utsikt ut over havet. I kysthusene er det muligheter for selvhushold. Slutrengjøring er inkludert i prisen, frokost og sengetøy kan du enten ordne med selv eller så ordner vi det for dere. 

Om du vil bo på stranda, eller like i nærheten med eget telt, er dette også fullt mulig.

 Dusj og toaletter er tilgjengelig hele døgnet. 

Strandbaren er åpen for alle våre gjester som vil nyte mat, drikke og naturen omkring. 

Send oss gjerne en forespørsel.

 

Subhusene på Stokkøya

Våre hotellstandard rom, populært kalt SUB-lugarene, er lokalisert i SUB-huset. Forbildet for de nye enhetene er de gamle jordkjellerne, men med et langt mer eksklusivt preg når man åpner glassdørene ut mot havet. SUB-lugarene ligger like ovenfor Strandbaren. En viktig grunn til at leilighetene blir gravd ned i sanden er nettopp for å dempe virkningene av inngrepet. Bygget er primært utført i betong og glass, men er innredet med mykere innslag av diverse tekstiler og seilduk og har et variert og sammensatt utvalg av
interiørelementer.

 

Book din SUB-lugar her!

KYSTHUS

 • Kysthusene ligger på Middagshaugen, med utsikt over stranda, havna og Atlanterhavet Foto: Anne-Lise Aakervik 

 • Nr 301, utsikt fra kjøkkenet

 • Nummer 301

 • Utsikt fra Kysthus 302. Foto: © Per Erik Jæger

 • Kjøkken på 302. Foto: © Per Erik Jæger

Kysthusene er alle privateid, men vi har avtale med noen av eierne, og videreformidler leie, både til kurs/konferanse, selskap og ferieopphold.

Kysthusene er litt forskjellige i størrelse, innhold og beliggenhet, men felles for dem alle er opp til 6 sengeplasser, fullt utstyrt kjøkken, stue og bad. Her kan du bo i en uke med flott utsikt ut over Atlanterhavet, lage egen mat, eller rusle en tur på Strandbaren om du ikke orker akkurat denne dagen...

 

SJØSENTERET

 • Det gamle Sjøsenteret i solnedgang Foto: Rolf M Aagard 

 • Rom for konferanser, møter eller selskap (foto Eyvind Hamren)

 • Tid for pause og ettertanke eller bare nyte utsikten (foto: Eivind Hamren)

 • felles oppholdsrom i andre etage

 • felles kjøkken

 • Lyse og hyggelige rom (Foto: Eivind Hamren)

 • (Foto: Eivind Hamren)

 • Sovehems på tre av rommene (Foto: Eivind Hamren)

Sjøsenteret er et eldre bygg, som både har vært korntørke og sveisebedrift. Nå er kornlageret blitt 4 overnattingsrom, lyse og store, og med utsikt ut over havet. De har fra 4 - 8 sengeplasser i hver, og tilgang til et tekjøkken, samt sanitærrom med toaletter og dusj. Hele huset kan leies for større grupper, og man får da med et stort felles oppholdsrom og en vinterhage.

 

CAMPING

Grunnet Covid-19 er dessverre campingen stengt på ubestemt tid. 

 

På sommersesongen har vi også muligheter for å tilby plass for å slå opp telt. Her kan man bo billig på "beste tomta i byen", rett ved stranda, eller kanskje helt nede PÅ stranda? Vi har tilgang på sanitære fasiliteter, men dessverre ingen muligheter for å tilby strømtilkobling. Ta kontakt i resepsjonen for registrering og betaling før du slår opp teltet.

 

Bobil/Campingvogn

Vi har dessverre ingen oppstillingsplasser for campingvogn eller bobil.

Nærmeste oppstillingsplass er ca 700 meter unna, ta kontakt med Stokkøy Marina HER 

 

 

no

nb-NO

no
Bestill
Spesialtilbud
0