Stokkoya Logo

Søkeresultat:

9.nov: We are stardust - en hyllest til Joni Mitchell 

WE ARE STARDUST
– en hyllest til Joni Mitchell

Joni Mitchells musikk og tekster har berørt mange gjennom et halvt hundreår, og en mengde «coverband» spiller låtene hennes. Nå er det nesten 20 år siden denne vennegjengen spilte disse låtene sammen for første gang, som unge uerfarne musikkstudenter. Men låtene er fortsatt like bra, tekstene forstår vi enda bedre, og musikerne har vokst på hver sine kanter, i symfoniorkester, storband, i band som John Doe, The South, Ida Jenshus og Rakewood, og produsert musikk for film og tv. Vokalist Heidi Skjerve er til vanlig en av stemmene i det improviserende vokalensemblet Trondheim Voices, og har gitt ut fire album i jazzlandskapet med egne låter og folketoner, i samspill med blant annet John Pål Inderberg og Vigleik Storaas.

Det har vært fantastisk gøy å samle denne gjengen igjen for å spille favorittlåter fra Joni Mitchells lange og rikholdige karriere.

Vi legger oss ganske tett opp til originalene, men har med oss en musikalsk trygghet, lekenhet og livserfaring som ballast når vi gir oss i kast med materialet. Etter at bandet ble gjenforent har vi spilt to utsolgte konserter på Kafé Skuret i Trondheim og for en fullsatt konferansesal under Julejazzen i Trondheim i 2016.

Heidi Skjerve: vokal, piano
Marthe Belsvik Stavrum: fløyte, sag, perc, kor
Øyvind Dybvig Johnsen: tenorsax, gitarer, kor
Magnus Hoem Slørdal: gitar, kor
Andreas Hamre: bass, gitar, kor
Stian Lundberg: trommer, kor

CC: 295,- + gebyr. Billetter kan kjøpes her.

no
Bestill
Spesialtilbud
0