Stokkoya Logo

Søkeresultat:

20.juni: "En kveld i New Orleans"- Quintus & Tricia Boutté

Konsertstart kl.21.30

Ønsker du middag før konserten, vennligst bestill bord her. 

Billett bestiller du her. 

Vokalist Tricia Boutté fra selveste New Orleans blir med Quintus når de portretterer musikken fra samme by! 

Tricia har sunget hele sitt liv, på scener i hele verden, og med sin kraftige og lekne stemme gjør hun jazz, blues og gospel med sitt helt egne preg. Quintus vill her vise frem alt som er av musikalsk lekenhet fra byen som ligger langs Mississippis utløp.

”En Kveld i New Orleans” tilbyr varme, glede og masse energi! Både voksne og barn kan swinge seg til rytmene fra jazzens vugge når Quintus skal ut med ny musikk.

Quintus er et band tilknyttet Fylkesmusikerne i Trøndelag. Bandet ble startet i 1994 og musikerne kommer fra Norge, Sverige og Danmark. Selv om musikerne er skandinaviske, er musikken de selv komponerer og arrangerer inspirert av tradisjoner fra hele verden. De siste tilstrømningene til bandet inkuderer mye kunnskap innen jazz og andre rytmiske stilarter.

Bandet består av:

Tricia Boutté - vokal

Sturla Hauge Nilsen - Trompet

Elisabeth Fossan - trombone

Anders Bast - saxofon

Lasse Ehn - trommer

Steffen Granly - tuba

Med ”En kveld i New Orleans” vil Quintus vise frem alt som er av musikalsk lekenhet fra byen som ligger langs Mississippis utløp. Fra Jelly Roll Mortons første små ragtimesynkoper, til dagens heseblesende brassband-toner. Dette er musikk som passer til enhver anledning, enten det er formiddagscafé eller full fest på puben, kulturhus eller kirke. New Orleans er også byen der man kan se daglige parader gjennom gatene.

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Bruk munnbind ved ankomst og når du beveger deg rundt i lokalet, ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

Konserten er støttet av Trøndelag Fylkeskommune, Åfjord kommune og Norsk kulturråd.

no
Bestill
Spesialtilbud
0