Stokkoya Logo

Søkeresultat:

22.nov: Pom Poko + Linesøya DJ-lag i Strandbaren 

Fredag 22.feb slapp Pom Poko debutalbum “Birthday” – til stående ovasjoner og fantastisk oppmerksomhet! De har nå avsluttet en fantastisk festivalturne, og kommer nå til Stokkøya i høst. 

Aftenposten triller terningkast 6, og Dagsavisen skriver: ”Pom Poko har vært regnet som en av de mest lovende gruppene i Norge. Debutalbumet får dem til å høres ut som DEN mest lovende.”

Alle anmeldelsene er av samme slaget: Stor eksponering, grundige analyser, og samstemt hyllest!

Pom Poko spilte på Stokkøya Festival i 2018, og er nå tilbake på øya til en tett og svett aften i Strandbaren - velkommen!

Fra Gaffa, feb 2019: "Jazz-musikere som spiller punk? For noen er det kanskje en fornærmelse for sjangerens grunn-etos. For andre er det det motsatte. Både jazz og punk handler om å kompromissløst bryte ned grenser. Pom Poko er et band som fargelegger utenfor strekene, selv med et ganske standard rockeband-oppsett. Pom Poko er historien om et jazz-kollektiv på Dora i Trondheim som ble til et morsomt sideprosjekt hvor de spilte «punk». I løpet av det siste året har bandet skapt blest både innenlands og internasjonalt med sine sprudlende og eksplosive live-show. Nå er det omsider klart for bandets debutalbum."

Etter konserten drar Linesøya Dj-lag festen videre. 

Kom og dans med oss! 

CC: 295,- + gebyr. Billetter kan kjøpes her. 

 Konserten er støttet av Kulturrådet og Åfjord Kommune

no
Bestill
Spesialtilbud
0