Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Marte Wulff i Strandbaren 

Marte Wulff er en anerkjent låtskriver og komponist i pop- og visesjangeren. Hun platedebuterte i 2006 og har så langt fem soloalbum, flere radiohits og to Spellemann-nominasjoner bak seg, senest i 2017. Hennes låter har hatt høy radiorotasjon og blitt mye brukt i ulike film og TV-serier karrieren gjennom. Sanger som Accident, Racing (m. Erik Faber) Finne deg igjen og Si det sånn, samt julesangene Vi feirer jul og Vandrer på en sky (m. Charlotte Qvale) byr på kjente toner for mange. Hun er en også populær duettpartner som har sunget med noen av landets største artister live eller på plate: Madrugada, Bjørn Eidsvåg, Tommy Tokyo, Thom Hell m. fl.

Wulff har aldri vært redd for å ta opp alvorlige eller ubehagelige temaer i sine tekster, og høsten 2018 slapp hun klimapop-låta Verden er stor, som sier noe om menneskers komplekse forhold til klimakrisen. Wulff tok med dette steget inn i den offentlige samfunnsdebatten, og hun har fått mye oppmerksomhet for sitt engasjement. Oppfølgersingelen Morgensorgen er nå listet på både P1 og P13, og det er også en ny plate på trappene. 

Wulff spiller piano og gitar og har en sterk formidlingsevne og tilstedeværelse på scenen. Hun er kjent for sine direkte og personlige norske tekster, og hennes liveopptredener har berørt mange. Til Stokkøya 20. sept. har hun seg seg sin flerårige duo-partner Einar Stenseng på diverse instrumenter, og de gleder seg til å fremføre både gammelt og nytt materiale.

Velkommen til høstsesongens første konsert i Strandbaren!

CC: 275,- + gebyr. Billett kan kjøpes her. 

Konserten er støttet av Kulturrådet og Åfjord Kommune. 

no
Bestill
Spesialtilbud
0