Stokkoya Logo

Søkeresultat:

01.des: Julebord med Johndoe! Strandbaren 

Fantastiske Johndoe med Jonas Skybakmoen i spissen rører på seg igjen - etter en knall opptreden på 15-års jubileumskonsert på Byscenen i høst, tar de turen til Stokkøya for å gi oss et energisk tilbakeblikk for gamle og nye fans.
Dette er litt mer trøkk enn vanlig - så snør på lakkskoa, pakk sov-i -ro
i ørene og kom til middag og fest!

CC: 320,- billetter kjøpes her. 

(Billetter i døra: 350,- )

OBS! Bordbestilling på post@stokkoy.no eller på tlf: 72 53 43 28.

«En slik energisk rockutladning lager man bare én gang i livet. Man må være ung, kåt, jomfruelig i bransjen, sulten på livet og full av hovmod for i det hele tatt å lage noe som spruter så heftig som Johndoe gjør her».
Det skrev Dagbladet om Johndoes debutplate «Ja takk til trøbbel» i 2003. Låtene er «grovhugde, ungdommelig rastløse og skikkelig lurvete», jublet Stavanger Aftenblad. «Et av de bedre debutalbumene i norsk rock ever», mente Aftenposten.

Hva var det egentlig som skjedde? Ingen sang jo på norsk den gangen. Ingen spilte frenetisk rock'n'roll. Ingen gadd å gjøre 150 høyenergiske konserter på rappen.

Men plutselig gjorde Johndoe alt sammen.
De svettet ut feberen på scenen og ramlet fra hustakene. De levde av backstage-øl og kneip med skinkeost. De kjørte om natta og sov i en gammel Toyota Hiace, dukket unna da publikum i Sandnessjøen kastet askebeger og solgte mer enn 10 000 CD-plater.

Ingenting av dette kommer de til å gjøre igjen.

Men de kommer til Strandbaren på Stokkøya, så får vi kanskje se en ny versjon av "intimkonsert"!

For gruppebestilling, ta kontakt med post@stokkoy.no - tlf: 72 53 43 28.

no
Bestill
Spesialtilbud
0