Stokkoya Logo

Søkeresultat:

04.06: Ingrid Olava i Bygdeboksen 

Ingrid Olava har vært hos oss på Stokkøya flere ganger, og endelig kommer hun tilbake!

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og populære artister.
Siden debutalbumet Juliet’s Wishes har Ingrid Olava, med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill, levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.

I tillegg til sin egen sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Summer House», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Brand New Oslo» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.

Ingrid Olava har gjennom 10 år laget vakker popmusikk til oss. Hun aktuell med HEKT, en tospråklig EP som ble skapt dypt inne i svenskeskogen. På let etter en ny retning ble det viktig å omfavne både norsk og engelsk, det umiddelbare og direkte, og det mer poetiske og innadvendte. Resultatet har blitt en svært personlig, og ganske så cinematisk utgivelse.

Velkommen i Bygdeboksen søndag 4.juni.

Ny singel på Spotify kan du høre her. 

Les flott portrettintervju med Ingrid her.

Hør Ingrid Olava på Nitimen - med "Her kommer vintern".

Billetter fås kjøpt her. 

no
Bestill
Spesialtilbud
0