Stokkoya Logo

Søkeresultat:

17.oktober: Henning Kvitnes/Trond Helge Johnsen 

Vi har nå vært i kontakt med managementet for Henning Kvitnes og Trond Helge Johnsen, som på bakgrunn av Covid-19 - viruset ønsker å utsette konserten.  Kommunelegen har godkjent risikoanalyse og plan for gjennomføring, men for å være føre var, og bidra til å redusere smitterisiko, så utsetter vi altså konserten til høsten.

 Ny dato på Stokkøya blir lørdag 17.oktober. 

Alle billetter, booking på rom og reservasjoner til pakke-billett med middag og konsertbillett vil fremdeles være gyldig, og flyttes dit. Om dere har noen spørsmål vedr dette, så svarer vi fortløpende på epost.

 Vi håper på forståelse for denne avgjørelsen, og ønsker alle hjertelig velkommen til Henning Kvitnes/Trond Helge Johnsen - konsert i høst!

___________

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018, med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. I høst har han utgitt et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge

14.mars kommer han til Stokkøya med Trond Helge Johnsen. Trond Helge Johnsen er en etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. Johnsen er kjent for å være en fantastisk vokalist, og har også et tett samarbeid med bl.a. ELG. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Flere nye låter slippes før debutalbumet i 2020. Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

Pakkepriser:
Dobbeltrom SUB inkl. konsert og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 1600,- per pers.

Konsertbillett og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 950,- per pers. 

Bestilling av pakkepris, ta kontakt her. 

Bestilling av kun konsertbillett, trykk her. 

no
Bestill
Spesialtilbud
0