Stokkoya Logo

Søkeresultat:

6.feb: Stillhouse m/Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen

Releaseturné «On The Road»

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen spilte over 60 konserter sammen i fjor, og har også gjestet Stokkøya flere ganger sammen tidligere, sist gang i mars 2019. Velkommen til årets første konsertopplevelse i Strandbaren! 

Konsertstart ca kl. 21.30. Billetter til konserten kan du få kjøpt her. 

Ønsker du å booke bord til middag før konserten, kan du gjøre det her. 

Ønsker du å booke overnatting, kan du gjøre det her. 

 

Unni og Steinar har begge svært uttrykksfulle stemmer, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. De to har utviklet et intuitivt og sterkt samspill, og med Raknes ́ både akustiske og elektriske kontrabass-sound blir konsertene varkre, unike, morsomme og spennende.

Raknes og Wilhelmsen har samarbeidet før, i forbindelse med Raknes sitt prosjekt STILLHOUSE - der han synger og spiller kontrabass. Kontrabass er det eneste instrumentet på scenen. Men Raknes spiller instrumentet som et orkester i seg selv. Han har en spillestil der han bruker fingerspill-teknikker som gjør at instrumentet fungerer både som en gitar og en bass. I tillegg tar han i bruk elektriske gitar-effekter og looping av både bass og stemmer. Dette er en konsert som varierer mellom det nære, intime og akustiske, - til store lydbilder med fullt rocke-trøkk.

Repertoaret er hovedsakling låter skrevet av Raknes, fra hans fire utgivelser i STILLHOUSE-serien, med hovedvekt på de siste platene Chasing The Real Things (2018) og On The Road (2020). I tillegg presenterer de fengende og særegne cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan, og Depeche Mode.

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

no
Bestill
Spesialtilbud
0