Stokkoya Logo

Søkeresultat:

18.april: Vilma Flood (SE)

Vi fikk første gang høre om Vilma Flood fra en av våre servitører, som kom tilbake fra ferie og fortalte at hun fikk frysninger og tårer i øynene når hun hørte Vilma og bandet hennes på en liten svensk festival i fjor sommer. Så da var det bare å invitere henne til Stokkøya!

Klarer hun å bergta publikum like mye i Strandbaren?
Kom og finn det ut!

Vilma Flood fikk et gjennombrudd på den svenske americanascenen når albumet ”Moodswinger” ble sluppet våren 2019. Hyllester fra Nöjesguiden og Sonic, stående ovasjoner for konserter både på Sthlm Americana og flere festivaler. Sammenligninger med Karen Dalton, Buffy Sainte Marie, Mary Margaret O’Hara og Sophie Zelmani forekommer ofte, men alle er enige om at Flood har funnet sitt eget hjørne i sjangeren.

Når turneén i sommer nådde til Kalmar Stadsfest skrev avisen Barometern: "Låten Moodswinger följs upp med How I Love Being Alive, där stämmorna drogar en till gåshud, och Green Eyed Moron som är släpig skogsblues med pondus. Hennes personliga texter rymmer gott om melankoli, men också hyllningar till de viktiga personerna i hennes liv. Allra bäst är slutrefrängen i kraftballaden Fan Of You, som innebär ett av festivalens mest träffande ögonblick."

I 2020 slipper Vilma Flood ny musikk og første singelen kommer i februar.

Dette er første gang Vilma Flood og hennes band kommer over grensen til Norge - først på Moskus i Trondheim på Moskus, deretter til Strandbaren på Stokkøya.

Kjøp billetter her. 


Velkommen!

no
Bestill
Spesialtilbud
0