Stokkoya Logo

Søkeresultat:

13.nov: Bjørn Tomren i Strandbaren 

Bjørn var hos oss for første gang i mars, da sammen med forrykende Eskil Engdal Band. Bjørns dype stemme, facinerende jodling, utrolige strupesang, og ikke minst hans evne til å fortelle de rareste historier gjør at vi inviterte ham tilbake. Denne gangen kommer han alene med gitaren. Velkommen til en spennende kveld i Strandbaren!

Billetter kan du kjøpe via denne linken.

Ønsker du å booke bord til middag før konserten, kan du gjøre det her. 

 

BJØRN TOMREN, ET SLAGS PRESSESKRIV

Bjørn Tomrens debut album, Bad Science Fiction (2019), fikk en varm mottagelse i pressen. Bergens Tidendes anmelder skrev at ”Albumet er nemlig så rikt på stemning og sjel at det føles som om man kan drukne i bildene Tomren maler frem, om det ikke hadde vært for de mange lysglimtene av håp som får mørket til å sprekke. Akkurat det vi trenger i disse tider.” Og Tor Hammerø i Romsdals Budstikke og Nettavisen oppsummerte anmeldelsen med at ”Tomren er en historieforteller fra øverste hylle. Han er en observatør som tar med seg livserfaringene sine inn i et univers som inspirerer til å åpne sansene på fullt gap. I hans ofte mørke, men samtidig humoristiske betraktninger ligger det livsvisdom som strekker seg et godt stykke forbi den gjennomsnittlige låtskriver både her til lands og langt bortenfor både Tuva og sikkert Uruguay også.” Musikken har blitt omtalt som singer-songwriter, country, jazz og gotisk americana, mens tekstene kretser rundt menneskeskjebner i en verden på randen av kollaps.

Bjørn Tomren er kanskje mest kjent fra den absurdistiske Andy Kaufman-inspirerte jodleduoen Polkabjørn & Kleine Heine, men spiller også med Ragnar Hovland i Hovland & Tomrens Pop-orkester, og bandet Kniven På Strupen, sammen med Ole Paus og Heine Bugge, har fortsatt uregelmessige konserter. Tomren synger også i Salmesangduoen Tomra Pjolter og Salmesangforening, i lag med Hallvar Djupvik. I 2017 deltok han i VM i strupesang i Tuva, Sør Sibir, og bragte hjem en bronsehest. I 2018 underviste han sang på Steve Earles Camp Copperhead i New York, og i 2019 ble han avbildet på et Sør Koreansk frimerke hvor han ble hedret som en av verdens mest fremragende jodlere. Tomren innehar også verdensrekorden i flest forseringer av Norge på langs (i kajakk, til fots, på ski og i robåt).

En konsert med Bjørn Tomren veksler mellom egne viser, mordballader, jodling, country og strupesang, med innsmett av Whitney Houston.

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

no
Bestill
Spesialtilbud
0