Stokkoya Logo

Søkeresultat:

28.sept: Frøkedal & Familien 

Anne Lise Frøkedal og co tilbake på Stokkøya! 
Velkommen til konsert i høstmørket. 

Du kan kjøpe billett her. 

”I don’t even care anymore”, synger Frøkedal innledningsvis på sitt nye album, men det er uvisst om det er et krigsrop eller ønsketenkning. Selv beskriver hun sitt nye album som en emosjonell berg- og dalbane: ”Jeg tenker på disse låtene som en gjeng med veldig gjenkjennelige raringer – sånn vi blir når sinne, frykt eller lidenskap vinner over logikken.”

Etter å ha høstet strålende omtale og Spellemann-nominasjon for sin solodebut slipper Frøkedal albumet
"How We Made It" 31. august og tar med seg bandet Familien på en lang norgesturné. Deres særpregede lydbilde kombinerer akustiske elementer, som feler og mandola, med elgitar, synth
og trommer. 

“Noen hører folkrock, psykedelia og prog når vi spiller, andre hører vise- eller folkemusikk. Det er låtskrivingen og soundet som knytter det hele sammen”.

Frøkedal, som også er kjent fra band som Harrys Gym, I Was A King og en rekke samarbeid, blant annet med den britiske kultartisten Robyn Hitchcock, har lenge vært en tydelig skikkelse på den norske indie-scenen. Til tross for sitt musikalske fundament fra rocken og popen, er hennes låtskriving også sterkt farget av arbeidet med – og kjærlighet til – filmmusikk, tradisjonsmusikk, folk og elektronika. Hennes soloprosjekt er omfavnet av musikkpressen her hjemme, så vel som The New Yorker, Pitchfork og The Sunday Times.

Livebesetningen består av:
Frøkedal; gitar og vokal
Olav Christer Rossebø: fele og mandola
Erlend Ringseth: keys
Ingeleiv Berstad: fele, perkusjon og vokal
Olaf Olsen/Elisabeth Mørland Nesset: trommer

 

 

20.okt: Anders Jektvik i Bygdeboksen 

Velkommen til middag i Strandbaren og konsert Bygdeboksen 20 oktober - denne gangen får vi besøk av Anders Jektvik.

18.00 Treretters middag i Strandbaren 
20.30 Konsert i Bygdeboksen

Middag og konsert: 900,- 

Kun konsert: 425,- 

(Billettsalg på døra: 465,-)

Billetter fås kjøpt her. 

 

Anders har blitt kalt et av landets største musikalske talenter av selveste Jan Eggum, og det er på ingen måte uten grunn. Med album som "Sei det igjæn" og "No som ailt er bra" har han befestet sin posisjon som nettopp én av Norges aller fineste låtskrivere, også utenfor Midt-Norge.

Hans konserter på hjemmebane i Trøndelag er alltid en herlig opplevelse enten man er ny eller gammel fan. Anders Jektvik har akkurat sluppet nytt album som du kan sjekke ut her. 

Se også anmeldelse av den nye plata fra Adresseavisen. 

Anders om låten "I trailt'n";
"Jeg fikk ideen til denne sangen da jeg leste en reportasje der studier viser at man er lykkeligst i de trivielle hverdagsrutinene. Altså i tralten. Jeg ble litt ulykkelig av å lese dette", forteller Anders om bakgrunnen for "I trailt'n".

Velkommen til en flott høstkveld på Trøndelagskysten!

17.nov: Munroe/Knutsen  

Munroe/Knutsen er en ny duo, men de har allerede gjort seg bemerket med sine tre singler utgitt i 2017. Med sin helt særegne stemning har duen utgitt låter som, selv ved første gjennomlytting, blir til klassikere. Det er noe rått og brutalt, varmt og sart i uttrykket som bare tid og historie kan veve sammen. For historien begynner ikke her.

Kjøp billett her.

Bestående av Marie Munroe og Christer Knutsen kjenner du kanskje disse to fra sine egne respektive solo-utgivelser: Munroe som pop-yndling med jazzbakgrunn og Knutsen som rockeprins.

Siden 2004 har de vært hverandres støttespillere. På til sammen syv utgivelser har de fulgt hverandre: spilt og sunget på hverandres utgivelser; turnert sammen i band. Bare aldri som likestilte - ikke før nå.
26. januar slapp duoen albumet A Murder Of Crow, til jubelbrus og trampeklapp fra anmeldere:
https://erikvalebrokk.no/norsk-superduo-munroeknutsen/
https://www.dagbladet.no/kultur/den-nye-norske-superduoen/69371800

Vi er kjempestolte av å være en av desitansjonene for Munroe/Knutsens norgesturne.
Velkommen til en minneverdig konsert!

30.nov: Julebord med Johndoe! 

Fantastiske Johndoe med Jonas Skybakmoen i spissen rører på seg igjen - etter en knall opptreden på 15-års jubileumskonsert på Byscenen i høst, tar de turen til Stokkøya for å gi oss et energisk tilbakeblikk for gamle og nye fans.
Dette er litt mer trøkk enn vanlig - så snør på lakkskoa, pakk sov-i -ro
i ørene og kom til middag og fest!

CC: 320,- billetter kjøpes her. 

(Billetter i døra: 350,- )

OBS! Bordbestilling på post@stokkoy.no eller på tlf: 72 53 43 28.

«En slik energisk rockutladning lager man bare én gang i livet. Man må være ung, kåt, jomfruelig i bransjen, sulten på livet og full av hovmod for i det hele tatt å lage noe som spruter så heftig som Johndoe gjør her».
Det skrev Dagbladet om Johndoes debutplate «Ja takk til trøbbel» i 2003. Låtene er «grovhugde, ungdommelig rastløse og skikkelig lurvete», jublet Stavanger Aftenblad. «Et av de bedre debutalbumene i norsk rock ever», mente Aftenposten.

Hva var det egentlig som skjedde? Ingen sang jo på norsk den gangen. Ingen spilte frenetisk rock'n'roll. Ingen gadd å gjøre 150 høyenergiske konserter på rappen.

Men plutselig gjorde Johndoe alt sammen.
De svettet ut feberen på scenen og ramlet fra hustakene. De levde av backstage-øl og kneip med skinkeost. De kjørte om natta og sov i en gammel Toyota Hiace, dukket unna da publikum i Sandnessjøen kastet askebeger og solgte mer enn 10 000 CD-plater.

Ingenting av dette kommer de til å gjøre igjen.

Men de kommer til Strandbaren på Stokkøya, så får vi kanskje se en ny versjon av "intimkonsert"!

For gruppebestilling, ta kontakt med post@stokkoy.no - tlf: 72 53 43 28.

no
Bestill
Spesialtilbud
0