Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Reservere bord i Strandbaren?

Du kan booke bord både til lunsj og for en middagsopplevelse på kveldstid via vår bordbestillingsløsning

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. 

Strandbaren er åpent fra helga 4.-6.februar, og holder åpent helgene fremover.

Vi har mulighet for gruppebestilling alle dager, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no for booking. 

Ved bordbestilling til lunsj vil dere kunne velge fra en a la carte meny, og har dere bestilt bord på kvelden, serveres en fast middagsopplevelse til kr. 620,- per pers, så fremt vi ikke har noe spesielt opplegg. Har dere med barn, så tilpasser vi meny og pris. 

Følg oss også gjerne på vår facebookside for event og konserter fremover! 

 

06.juli: Erlend Ropstad // Bygdeboksen

For tredje sommer på rad inviterer vi til Erlend Ropstad-konsert nede på berget mot sjøen, endelig helt uten restriksjoner!

PS: Blir det meldt for dårlig, arrangerer vi inne i Bygdeboksen. 

Erlend Ropstad begynner vel å bli kjent for de fleste her i Stoksund, da han har gjestet Stokkøya mange ganger, både i Strandbaren, Bygdeboksen og med en legendarisk utekonsert på Svenningsnesset under Stokkøya Festival i 2018, og ikke minst de to siste sommerne på samme sted.

Erlend kommer også denne gangen alene, og konserten arrangeres på utescenen nedenfor Bygdeboksen. Publikum blir sittende ute på berget, med utsikt mot havet. Inngang via Bygdeboksen.

17.00 Dørene åpner

18.00 Konsertstart

20.30 lokalet stenger.

Kjøp billett her.

Bord til Strandbaren kan reserveres her. 

Overnatting kan bookes her. 

Det blir servering av noe godt fra bakeriet, samt muligheter for kjøpe av drikke i baren inne.

Erlend Ropstad har blitt møtt med stormende jubel og strålende kritikker for praktisk talt alt han har vært borti de siste årene. Det har gått gjetord om de energiske konsertene hans på festivaler og konsertscener fra Alta i nord til hjembyen Vennesla i sør. Anmeldere har beskrevet konsertene hans som saliggjørende, og da pandemien satte en effektiv stopper for store forsamlinger, ble det rapportert at Ropstad fort kunne få to hundre mennesker til å juble så de høres ut som to tusen.

Selv om veldig mange først har fått øynene opp for Ropstad de siste årene, er det her snakk om en suksess som er bygget opp på en organisk måte, ved å legge stein på stein i 17 år. Ropstad blir rettmessig omtalt som en klippe og en kolossal skikkelse innen norsk rock. Han har lagt inn sine ti tusen timer, og startet med oppvarmingsjobber på små klubber rundt om i Norge og Europa. Det var da han begynte å synge på morsmålet at det virkelige gjennombruddet kom, og han opplevde en mottakelse som muligens står uten sidestykke her til lands. Alle albumene hans har fått utelukkende panegyriske terningkast og anmeldelser, og alle har blitt nominert til minst én Spellemannpris.

Etter hundrevis av konserter spilte han seg opp til både til Øyafestivalens hovedscene og flere utsolgte konserter på hovedstadens storstue, Rockefeller. Albumet Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille fra 2021 fikk terningkast 6 i Dagsavisen, Dagbladet og NRK Sørlandet, og ellers utelukkende svært gode anmeldelser, høye strømmetall og rikelig med radiospilling. Ropstads reflekterende og trygge personlighet, i kombinasjon med kompromissløs låtskriving i den høye og tunge delen av rock, gjør at han stadig omtales som en av de fremste eksponentene av norsk rock. Ropstad har blitt kronet med både Prøysenprisen og Gammleng -prisen. 

Albumet hans Brenn Siste Brevet ble kåret til årets beste norske album uansett sjanger i Dagsavisens prestisjefylte liste lagd av 50 musikkjournalister, og flere av låtene hans har dukket opp på filmer og i TV- reklamer både i - og utenfor Norge.

I 2020 ble sangene hans, sammen med Nils-Øyvind Haagensens dikt, til forestillingen Menneske, Kjære Menneske på Nationaltheatret. Erlend Ropstad var selv med i stykket med fire av teaterets beste skuespillere, og rakk premiere i februar 2020 med 16 kritikerroste forestillinger før Norge stengte ned.

I slutten av april ventes Ropstads nye album Gleden og sorgen, og tittelsporet spiller seg varmt på norsk radio i disse dager.

VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Åfjord Kommune og Norsk Kulturråd.

Foto: Marthe Vannebo.

02.sept: Best Western Swing // Strandbaren 

Konsertstart ca. kl. 21.30.

For booking av bord før konsert kan du gjøre her. 

Overnatting kan bookes her. 

Best Western Swing er fem musikere forent i sin kjærlighet til western swing, hestejazz, bææ-bop og andre rurale uttrykk for jazzifisert dansemusikk fra de amerikanske sørstater (f.eks. Bob Wills, Spade Cooley, Jimmy Bryant/Speedy West og Hank Garland). I et videre perspektiv kan man kalle det ”instrumental elektrisk americana”.

BWS (som på ingen måte er ortodokse museumsvoktere) er anført av Asle Røe, opprinnelig fra Otrøya i Molde kommune men med tolv år som profesjonell gitarist i Houston, Texas. 

Med på laget er 60% av Farmers Market: Stian Carstensen på steelgitar og trekkspill, Finn Guttormsen på bass og Jarle Vespestad på trommer, samt gitarist Staffan William-Olsson fra The Real Thing. Antall strenger totalt: 36.

Konserten er støttet av Åfjord Kommune og Norsk Kulturråd.

09.sept: Silver Lining // Strandbaren 

Konsertstart ca kl. 21.30 

For booking av bord før konserten, trykk her. 

For booking av rom for overnatting, trykk her. 

I fjor hadde vi besøk av Louien i Strandbaren, og The Northern Belle hadde en duo-opptreden i Bygdeboksen i oktober. Begge imponerte stort, og vi har invitert dem tilbake med et felles prosjekt; Silver Lining: 

Med medlemmer fra kritikerroste The Northern Belle og Louien, har den folky americana-kvartetten Silver Lining blitt omtalt som en slags supergruppe her i Norge. På deres nye album, Go Out Nowhere, beveger de seg videre fra det mer sparsommelige og akustiske lydbildet på debuten, til et mer variert, cinematisk americana-sound. Bestående av fire talentfulle instrumentalister, derav tre også er låtskrivere, debuterte Silver Lining med den lavmælte og melankolske Heart and Mind Alike i 2018. Albumet ble hyllet av norske kritikere og traff et stort publikum takket være noen «strømme-hits» som har oppnådd mange millioner avspillinger.

Det er illustrerende for den stadig voksende norske americana-scenen at musikerne stadig samarbeider – på scenen, på hverandres plater, og i nye konstellasjoner. Et tidlig eksempel på dette, er Silver Linings tilblivelse. I 2015 slo to medlemmer fra – det på den tiden up-and-coming bandet – The Northern Belle, seg sammen med to fra det nå oppløste Rattlers, til en Gillian Welch tribute-konsert. De fant raskt ut at dette prosjektet hadde potensiale utover å spille coverlåter og begynte raskt å øve og skrive låter.

Det viste seg at de vakre stemmene til Stine Andreassen og Live Miranda Solberg passet perfekt sammen med den røffere, dylanesque stemmen til Halvor Falck Johansen. De tre sangernes akustiske gitarsamspill ble ytterligere komplementert og løftet av Bjørnar Ekse Brandseths elektriske gitar, pedal steel og dobro.

Foto: Julie Marie Naglestad 

Konserten er støttet av Åfjord kommune og Norsk Kulturråd.

no
Bestill
Spesialtilbud
0